گروه استانهای دفاعپرس - عصمت دهقانی؛ از زمان خلقت بشر و سیر تاریخ بشریت رو به جلو برخی از روزها خودشان به اندازه کل تاریخ بشریت مهم و گرانسنگ هستند و همه دنیا حول محور آن روزها می چرخد.
ماه شعبان به نیمه رسیده است تقویم به سپیدهدم جمعه نیمه شعبان سال 255 هجری قمری، سفر کرده است. شهر «سامراء» میزبان مهمانی از سلاله پاک نبی اکرم (ص) است، مهمانی که افتخار فرزندی یازدهمین پیشوای شیعیان حضرت امام حسن عسکری (ع) و بزرگ بانویی به نام «نرجس» نصیبش شده است. او را «مهدی» مینامند زیرا هدایت شدهای است که مردم را به سوی حق میخواند، «قائم» است چون برای دفاع از حق قیام خواهد کرد، «بقیةالله» لقبش میدهند، چراکه باقی مانده حجتهای خدا بر روی زمین است و حکمت الهی در این است که ولادتش پنهانی، عمرش طولانی و ظهورش آرمانی باشد.
مگر نه اینکه هر جامعه و حکومتی برای حفظ، بقا و دوام خود و عبور از سختیها و مقابله با دشمنانش و رسیدن به مقصد، به رهبری آگاه، مدیر و مدبر نیاز دارد تا جامعۀ تحت نظر و فرماندهی او در مسیر صحیح حرکت کند. هیچ جامعهای بدون رهبر نمیتواند در یک سازماندهی منظم و مقتدرانه دستاوردهای گذشته خود را حفظ کند و برای آینده برنامهای اساسی و مدون داشته باشد. بر این اساس اگرچه امام زمان (عج) در غیبت است ولی وجود مبارک او عاملی جدی برای حفظ، قوام و دوام مکتب تشییع است.
با توجه به آرمانگرایی انسانها، هر امت، دین و مسلکی، اعتقاد به یک منجی دارد که آنها را به آن مدینه آرمانی برساند.
اعتقاد به مهدویت نگاه امیدوارانه مکتب تشییع به آینده بشریتی است که آرمانش رسیدن به مدینه فاضلهای مملو از زیبایی و برکات است و همین امیدی که لازمهاش مبارزه با منکرات و رذایل است باعث در امان ماندن از یأس و نوامیدی میشود و از طرفی امید یکی از سرمایههای مهم زندگی و مایه حیات است. بنابراین مهدویت و اعتقاد به ظهور منجی بهترین عامل برای مقابله با جنگ نرم و جنگ ترکیبی دشمنان است.
شیعه در طول تاریخِ هزار و چهارصد و اندی ساله خود به انواع بلاها و سختیها گرفتار شده است و آنچه به عنوان نیرویی بزرگ و پشتوانهای استوار او را به ایستادگی و تسلیم نشدن و حرکت واداشته، امید به آینده سبز است، آیندهای که خواب و خیال، افسانه و داستان نیست، آیندهای که اگر آماده باشیم نزدیک و نزدیکتر میشود.
مولاجان، ای مظهر رحمت و لطف پروردگار ای که به عنایت پروردگار بلایا و مصائب را از ما دور میکنی، حتی اگر در غفلت و بیخبری خویش دستان پر مهر و یاری رسانت را بر سرمان نشناسیم، به حال خود رهایمان نخواهی کرد.
یاابنالحسن، ای قبله آمال مسلمانان و محبوب دلهای شیعیان، خدا را شاکریم که غیبت ظاهریت مانع از پرتو افشانی انوار رحمتت بر جانهای مشتاقمان نیست و سخاوتنمدانه ما را بر خوان کرم خویش فرا میخوانی و کویرستان تشنه جانمان را سیراب کرده و پیوسته غمخوار شیعیان و دستگیر مددجویان آستان حضرتت هستی.
ای مولای مهربانیها، گاهی بر بالین بیماران حاضر شده و نفس مسیحایت شفابخش زخمهای آنان است و زمانی چراغ راه گمشدگان در بیابانهای تنهایی و بیکسی میشوی و در لحظههای سرد ناامیدی گرما بخش دلهای منتظر هستی.
وقتی در کتابی خواندم، «یکی از برکات وجودی امام غایب دعای آن حضرت برای سعادت بندگان به ویژه شیعیان است و درخواست او از خداوند برای آمرزش گناهان»، بغض گیر کرده در گلویم ترکید، اشکم جاری شد و با خود زمزمه کردم، آقاجان شرمندهایم، شرمنده از گناهانی که مانع از ظهورت شده است، شرمنده از لحظات بیخبری، شرمنده از غرور و خودخواهی و حقکشیها.
ای یوسف زهرا، مطمئنم در جریان شکلگیری انقلاب اسلامی ایران و سالهای پر تلاطم دفاع مقدس، لطف و محبتت بر سر ملتی سایه افکند که عشق اهل بیت (ع) را در دل دارند و لطف بیکرانت نظامی را که عزمش را جزم کرده که پرچم اسلام را به صاحب اصلیش برساند تا در سراسر دنیا به اهتزاز درآید، در برگرفته و بارها و بارها این نظام را از گردنههای سخت و نفسگیر دسیسههای دشمنان عبور دادهای.
یاابنالحسن، ایران سرافراز در چند دهه گذشته شاهد رویدادهای فراوانی مانند فروریختن پایههای حکومت ۲ هزار و پانصد ساله شاهنشاهی در سال ۵۷، حادثه سقوط هلی کوبترهای نظامی آمریکا در صحرای طبس، کشف کوتای نوژه، ناکامی دشمنان در جنگ هشت ساله و تمامی توطئههای پس از جنگ تحمیلی بوده است که اگر لطف و عنایت ویژه شما به اذن باری تعالی نبود پیروزی در هر کدام از این رویدادها، غیرممکن بود.
یا بقیهالله فیالارض، چه زیبا با آگاهی کامل از توطئههای دشمنان، به شیوههای مختلف مرزهای فکری شیعیان و معتقدانت را پاسداری میکنی و آنگاه که دشمن شیطان صفت به وسیله و ابزارهای تبلیغی گوناگون اصول مکتب شیعه و اعتقادات مردم را برای رسیدن به اهداف شوم خود نشانه میگیرید، با هدایت و ارشاد آنان راههای نفوذ او را میبندی.
آری، دشمنان کینه توز از هر سلاح و ابزاری استفاده میکنند تا از رشد تفکری مهدوی در جوامع اسلامی جلوگیری کنند، به ویژه در روزگاری که مباحث جهانی شدن، به قصد از بین بردن فرهنگهای اصیل، مطرح است و با استفاده از کتب، بازیهای کامپیوتری، سایتها و ... در صدد تخریب فرهنگ مهدویت هستند. بنابراین لازم است منتظران ظهور و دلسوختگان اسلام ناب محمدی، با افزایش آگاهی و بصیرت و با استفاده از ابزارهای جدید و تکنولوژی پیشرفته، با دسیسههای شیطانی دشمنان مقابله کنند.
در عصر کنونی دشمنان با استفاده از ظرفیت مجازی و رسانه ای خود سعی در به انحراف کشاندن موضوع مهدویت دارند. چرا که اعتقاد به مهدویت را مانعی برای تحقق اهداف شوم خود می دانند. بنا براین وظیفه تمام دلسوزان اسلام ناب محمدی(ص) است که زمینه آشنایی هر چه بیشتر آحاد جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان را با مهدویت و انتظار ظهور فراهم کنند و با زبان هنر و ادب چهره زیبایی از عصر ظهور ترسیم نمایند
به امید آن روزی که با ظهور بقیه الله فی الارض، امام زمان (عج)، عدالت چتر خود را بر سر همه جهانیان بگستراند و هر چیز و هر کس در جای خود قرار بگیرد و جهان و جهانیان به آرزوی دیرینه خود؛ عدالت، امنیت و آرامش برسند و ستم و ستمگری از گستره گیتی رخت بربندد.
انتهای پیام/